Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet dla wegetarian.Zdrowy,tani i smaczny.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Pokrój cebulę w kostkę usmaż na maśle.Jak się zezłoci dodaj rukolę i poduś 2-3 min. Przełóż do większej miski. Ugotuj ryż na miękko.Jajka na twardo 4szt. Dodaj ryż i jajka do pozostałych składników.Następnie przypraw i dokładnie wymieszaj.Dodaj 1 surowe jajko.i jeszcze raz wymieszaj. Uformuj kotlety,panieruj w bułce i smaż na oleju. Smacznego ;)