Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet dla wegetarian.Zdrowy,tani i smaczny.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11850
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 469
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 131
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 706
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11850
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 469
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 131
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 706
Składniki
Pokrój cebulę w kostkę usmaż na maśle.Jak się zezłoci dodaj rukolę i poduś 2-3 min. Przełóż do większej miski. Ugotuj ryż na miękko.Jajka na twardo 4szt. Dodaj ryż i jajka do pozostałych składników.Następnie przypraw i dokładnie wymieszaj.Dodaj 1 surowe jajko.i jeszcze raz wymieszaj. Uformuj kotlety,panieruj w bułce i smaż na oleju. Smacznego ;)