Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser zmieszany z pieczarkami i otulony mięsem to pyszna propozycja na niedzielny obiad. Mięso jest soczyste a serek nadaje wyrazistego smaku.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 48
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 138
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 48
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 138
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Składniki
1. Fileta z kurczaka mielimy na maszynce.
2. Wbijamy jajko
3. Wsypujemy bułkę tartą.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Dokładnie mieszamy.
6. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozegranym oleju .
7. Pieczarki kroimy i dodajemy do cebuli.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Gdy pieczarki są już dobre dodajemy serki i prużymy do momentu rozpuszczenia.
10. Robimy kotlety w każdy środek kotleta wkładamy farsz, panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy z obu strony na rozgrzanym oleju.
12. Kotlety gotowe. 13. Smacznego.