Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser zmieszany z pieczarkami i otulony mięsem to pyszna propozycja na niedzielny obiad. Mięso jest soczyste a serek nadaje wyrazistego smaku.
1. Fileta z kurczaka mielimy na maszynce.
2. Wbijamy jajko
3. Wsypujemy bułkę tartą.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Dokładnie mieszamy.
6. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozegranym oleju .
7. Pieczarki kroimy i dodajemy do cebuli.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Gdy pieczarki są już dobre dodajemy serki i prużymy do momentu rozpuszczenia.
10. Robimy kotlety w każdy środek kotleta wkładamy farsz, panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy z obu strony na rozgrzanym oleju.
12. Kotlety gotowe.
13. Smacznego.
Nie ma nic lepszego od pieczonych udek z pieczarkowym farszem. Słynne były ro...
Odsłon: 6545
Dziś jako propozycje obiadowa mam dla was kotlety mielone z dodatkiem kalafio...
Odsłon: 1764
Risotto gości u nas ostatnio dość często. Poprzednio było z kurczakiem, a dzi...
Odsłon: 259
Pojawiły się już na straganach morele, więc proponuję dziś knedle czy jak kto...
Odsłon: 151
Szybki i pyszny deser. Pomysł na zastosowanie owoców sezonowych. Do kawy, do...
Odsłon: 183
Sezon na truskawki trzeba wykorzystać maksymalnie, a jego ukoronowaniem jest...
Odsłon: 55
Risotto gości u nas ostatnio dość często. Poprzednio było z kurczakiem, a dzi...
Odsłon: 259
Pojawiły się już na straganach morele, więc proponuję dziś knedle czy jak kto...
Odsłon: 151
Szybki i pyszny deser. Pomysł na zastosowanie owoców sezonowych. Do kawy, do...
Odsłon: 183
Sezon na truskawki trzeba wykorzystać maksymalnie, a jego ukoronowaniem jest...
Odsłon: 55
Składniki
1. Fileta z kurczaka mielimy na maszynce.
2. Wbijamy jajko
3. Wsypujemy bułkę tartą.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Dokładnie mieszamy.
6. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozegranym oleju .
7. Pieczarki kroimy i dodajemy do cebuli.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Gdy pieczarki są już dobre dodajemy serki i prużymy do momentu rozpuszczenia.
10. Robimy kotlety w każdy środek kotleta wkładamy farsz, panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy z obu strony na rozgrzanym oleju.
12. Kotlety gotowe. 13. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Risotto z kurczakiem i szparagami według Ewy Wachowicz
Dania główne
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Dania główne
Grillowany ser sorento z winogronami
Dania główne
Drobiowe roladki ( na parze)
Risotto z kurczakiem i szparagami według Ewy Wachowicz
Niezwykle kremowe risotto z kurczakiem i szparagami.
Odsłon: 2
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 42