Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki drobiowe z farszem zielonym, cukinią oraz brokułem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1476
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1203
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1329
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1005
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1476
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1203
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1329
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1005
Składniki
1. Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki i gotujemy w osolonej wodzie. 2. Mięso kroimy w plastry, następnie lekko rozbijamy, doprawiamy przyprawą do kurczaka oraz solą. 3. Cukinie myjemy i kroimy w podłużne plasterki, doprawiamy pieprzem oraz solą i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenie. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 10 minut w 180 °C.
4. Po upieczeniu układam po plasterku na każdym kawałku mięsa. 5. Na cukinii układamy plasterek sera żółtego. 6. Na serze natomiast układamy małe różyczki brokuł.
7. Mięso zwijamy ciasno w roladki. 8. Panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. 9. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.