Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić dobry kotlet drobiowy? W Polsce kotlety kojarzymy raczej z mięsem wieprzowym ze schabu, jednak coraz większe uznanie zdobywa kotlet zrobiony z piersi kurczaka - drobiowe mięso idealnie nadaje się również na przygotowanie tego tradycyjnego dania obiadowego. Jak przygotować kotleta drobiowego? Jak go panierować, a jak smażyć? Zobaczcie naszą instrukcję dla niezaawansowanych, jak przygotować kotleta drobiowego!
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 501
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 606
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5097
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4698
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 939
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8432
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 501
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 606
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5097
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4698
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 939
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8432
Składniki
Filety przekroić na mniejsze części i rozbić tłuczkiem, posolić i popieprzyć do smaku, posmarować przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Kotlety panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony, aż nabiorą złotego koloru. Podawać na ciepło z ulubionymi dodatkami lub na zimno jako dodatek do kanapek.