Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne wykorzystanie mięsa gotowanego kurczaka np. z rosołu.
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3528
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 406
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 282
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2829
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3528
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 406
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 282
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2829
Składniki
Mięso z gotowanego kurczaka oddzielamy od kości ,siekamy nożem i razem z jajkiem ,posiekaną natką ,cebulą ,tartą mozzarellą mieszamy. Do smaku doprawiamy solą ,pieprzem i ziołami prowansalskimi. Jeśli masa jest za rzadka dodajemy trochę bułki tartej. Formujemy kotlety ,obtaczamy w bułce i smażymy na rumiano z obu stron.