Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad, wypróbuj ten przepis. Nie ma nic lepszego jak drobiowe kotlety w kapuście z dodatkiem papryki konserwowej.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 63
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 62
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11034
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 63
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 62
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11034
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam przyprawą do kurczaka oraz solą. 2. Liście kapusty obgotowuje, usuwam twarde części i rozkładam. 3. Na każdym liściu układam po plastrze mięsa, na mięsie plasterek sera żółtego, pasek papryki konserwowej.
4. Mięso zawijam w liść kapusty.
5. Następnie panieruje w roztrzepanym widelcem jajku, bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Kotlety gotowe. 7. Smacznego.