Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad, wypróbuj ten przepis. Nie ma nic lepszego jak drobiowe kotlety w kapuście z dodatkiem papryki konserwowej.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4966
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13440
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7549
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4966
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13440
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7549
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam przyprawą do kurczaka oraz solą. 2. Liście kapusty obgotowuje, usuwam twarde części i rozkładam. 3. Na każdym liściu układam po plastrze mięsa, na mięsie plasterek sera żółtego, pasek papryki konserwowej.
4. Mięso zawijam w liść kapusty.
5. Następnie panieruje w roztrzepanym widelcem jajku, bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Kotlety gotowe. 7. Smacznego.