Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione kotlety
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 84
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 125
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 84
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 125
Składniki
Filety umyć, wyczyścić, rozbić tłuczkiem. W talerzu żółtka wymieszać z mlekiem, przyprawić. W drugim talerzu mąkę wymieszać z kokosem. Panierować w żółtku z mlekiem, potem w kokosie i smażyć na złoty kolor.