Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione kotlety
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 450
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 465
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2004
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35235
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 450
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 465
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2004
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35235
Składniki
Filety umyć, wyczyścić, rozbić tłuczkiem. W talerzu żółtka wymieszać z mlekiem, przyprawić. W drugim talerzu mąkę wymieszać z kokosem. Panierować w żółtku z mlekiem, potem w kokosie i smażyć na złoty kolor.