Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazylia to wspaniały dodatek do potraw.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414821
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2404
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414821
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2404
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i zmielić. Dodać zmiażdżony czosnek, bazylię, białka jaj i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać masę mięsną i uformować owalne kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto i podawać z dodatkiem ziemniaków. Smakują również na zimno.