Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazylia to wspaniały dodatek do potraw.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 259
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25200
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 259
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25200
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i zmielić. Dodać zmiażdżony czosnek, bazylię, białka jaj i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać masę mięsną i uformować owalne kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto i podawać z dodatkiem ziemniaków. Smakują również na zimno.