Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazylia to wspaniały dodatek do potraw.
Wykonanie:
Mięso opłukać, pokroić i zmielić. Dodać zmiażdżony czosnek, bazylię, białka jaj i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać masę mięsną i uformować owalne kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto i podawać z dodatkiem ziemniaków. Smakują również na zimno.
Cudowny smak i aromat , a do tego właściwości zdrowotne. https://www.malgosk...
Odsłon: 681
Dzisiaj przedstawiam propozycję przystawki obiadowej. Jest to zasmażana młoda...
Odsłon: 82
Owocowy sernik na zimno z galaretką - idealny na lato
Odsłon: 179
Dzisiaj przedstawiam propozycję przystawki obiadowej. Jest to zasmażana młoda...
Odsłon: 82
Owocowy sernik na zimno z galaretką - idealny na lato
Odsłon: 179
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i zmielić. Dodać zmiażdżony czosnek, bazylię, białka jaj i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać masę mięsną i uformować owalne kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto i podawać z dodatkiem ziemniaków. Smakują również na zimno.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Dania główne
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Dania główne
Gulasz z dzika z antonówkami
Dania główne
Kurczak z pomidorkami koktajlowymi
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 24
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Moje pierogi warzywno - grzybowe przygotowałam na spotkanie z przyjaciółmi Pi...
Odsłon: 22