Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i wyborne kotlety na obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4082
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6425
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5442
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13415
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5184
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4082
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6425
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5442
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13415
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5184
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w drobną kostkę, dodać jajko, kaszę mannę, pokrojoną cebulę i przyprawy do smaku. Masę wymieszać i dodać posiekaną natkę pietruszki. Wlać ½ szklanki wody i jeszcze raz dokładnie wyrobić masę, po czym odstawić na pół godziny. Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką kotleciki i smażyć z obu stron na złoty kolor, następnie odsączyć na bibule.