Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i wyborne kotlety na obiad.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w drobną kostkę, dodać jajko, kaszę mannę, pokrojoną cebulę i przyprawy do smaku. Masę wymieszać i dodać posiekaną natkę pietruszki. Wlać ½ szklanki wody i jeszcze raz dokładnie wyrobić masę, po czym odstawić na pół godziny. Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką kotleciki i smażyć z obu stron na złoty kolor, następnie odsączyć na bibule.