Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i wyborne kotlety na obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w drobną kostkę, dodać jajko, kaszę mannę, pokrojoną cebulę i przyprawy do smaku. Masę wymieszać i dodać posiekaną natkę pietruszki. Wlać ½ szklanki wody i jeszcze raz dokładnie wyrobić masę, po czym odstawić na pół godziny. Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką kotleciki i smażyć z obu stron na złoty kolor, następnie odsączyć na bibule.