Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne kotlety dla dzieci.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w paski i zmielić razem z namoczoną i odciśniętą bułką i czosnkiem. Dodać jajka, trzy łyżki bułki tartej, oregano, tymianek, przyprawić do smaku solą, pieprzem i dokładnie wyrobić masę (gdyby masa była za rzadka dodać bułki tartej). Formować na dłoni zgrabne kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.