Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne kotlety dla dzieci.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 970
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2160
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4176
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 970
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2160
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4176
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w paski i zmielić razem z namoczoną i odciśniętą bułką i czosnkiem. Dodać jajka, trzy łyżki bułki tartej, oregano, tymianek, przyprawić do smaku solą, pieprzem i dokładnie wyrobić masę (gdyby masa była za rzadka dodać bułki tartej). Formować na dłoni zgrabne kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.