Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne kotlety dla dzieci.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2655
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2922
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2655
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2922
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w paski i zmielić razem z namoczoną i odciśniętą bułką i czosnkiem. Dodać jajka, trzy łyżki bułki tartej, oregano, tymianek, przyprawić do smaku solą, pieprzem i dokładnie wyrobić masę (gdyby masa była za rzadka dodać bułki tartej). Formować na dłoni zgrabne kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.