Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i aromatyczne kotlety na smaczny obiad.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 884
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 314
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 884
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 314
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, ugotować z dodatkiem soli, odcedzić i zmielić. Następnie połączyć z kukurydzą, posiekaną drobno cebulą, jajkiem, bułką tartą, żurawiną i przyprawami do smaku. Dokładnie wymieszać i formować na dłoni owalne kotlety. Panierować w płatkach kukurydzianych lekko potłuczonych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron i podawać ostudzone z ketchupem.