Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i aromatyczne kotlety na smaczny obiad.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 822
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 229
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31462
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 469
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 822
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 229
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31462
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 469
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, ugotować z dodatkiem soli, odcedzić i zmielić. Następnie połączyć z kukurydzą, posiekaną drobno cebulą, jajkiem, bułką tartą, żurawiną i przyprawami do smaku. Dokładnie wymieszać i formować na dłoni owalne kotlety. Panierować w płatkach kukurydzianych lekko potłuczonych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron i podawać ostudzone z ketchupem.