Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwiejsze w wykonaniu niż tradycyjne gołąbki a również bardzo smaczne
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
1. na sos: posiekać cebule i czosnek, chwilę podsmażyć na oleju, dodać krojone pomidory z zalewą, posolić, dusić ok 20 min, dodać koncentrat, z mąki zrobić zasmażkę, zaprawić sos, doprawić do smaku solą i pieprzem, 2. kapustę drobno poszatkować, ugnieść rękami lub przez kilka minut podgrzewać na suchej patelni, odcisnąć sok, 3. mięso połączyć z kapustą, dodać jajka i kaszę mannę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, 4. z masy formować kotlety, obsmażać na rozgrzanym oleju, przełożyć do sosu, dusić ok 20 min, podawać z ryżem, ziemniakami lub pieczywem smacznego