Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety jajeczne

Kotlety jajeczne

Autor:

Przepisów i artykułów: 78 Ocena: 1446

Dodano:

Odsłon: 26565

Miła odmiana po kotletach mielonych

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kotlety jajeczne

Przygotowanie

  1. Cebulkę siekamy i podsmażamy na maśle. Ugotowane jajka trzemy na tarce warzywnej o małych oczkach. Dodajemy podsmażoną cebulkę, bułkę tartą, dwa surowe jajka, sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy kotleciki i obtaczamy w bułce tartej. Pieczemy na rozgrzanym oleju.
    Podajemy do ziemniaczków i surówki. Jednak na zimno również są dobre.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń