Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miła odmiana po kotletach mielonych
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 114
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 174
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 287
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 53
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 15
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 114
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 174
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 287
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 53
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 15
Składniki
Cebulkę siekamy i podsmażamy na maśle. Ugotowane jajka trzemy na tarce warzywnej o małych oczkach. Dodajemy podsmażoną cebulkę, bułkę tartą, dwa surowe jajka, sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy kotleciki i obtaczamy w bułce tartej. Pieczemy na rozgrzanym oleju. Podajemy do ziemniaczków i surówki. Jednak na zimno również są dobre.