Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne. Można je podawać same lub z kaszą czy ziemniakami. Z podanych proporcji otrzymuje się 7-8 kotletów.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Składniki
Bułkę namoczyć w gorącej wodzie. Cebulę i czosnek pokroić i zeszklić na oleju. Cztery jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę umyć. Usunąć gniazda nasienne. Również zetrzeć na tarce. Wbić jajko. Dodać przyprawy, bułkę, cebulę z czosnkiem i otręby. Wyrobić masę. Formować kotlety. Smażyć na oleju z dwóch stron.