Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety drobiowe dla osób, które nie mogą smażonego
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4890
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1320
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4890
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1320
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
Składniki
1. Pieczarki myjemy usuwamy ogonki i odkładamy na bok
2. Mięso bardzo drobno kroimy i przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą oraz ostra papryką 3. Następnie dodajemy drobno pokrojona paprykę oraz posiekany szczypiorek i starty na tarce o dużych oczach ser 4. Wsypujemy mąki, dokładamy majonez i dokładnie mieszamy
5. Mięso układamy na każdy kapelusz pieczarki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz bułce tartej 6. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia 7. Pieczemy 30 minut w 180 °C
8. Kotlety gotowe 9. Smacznego