Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety kalafiorowe

Kotlety kalafiorowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2423 Ocena: 16042

Dodano:

Odsłon: 2727

Idealna potrawa na sobotni obiad.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kalafior ugotować w osolonej wodzie, posiekać dodać bułkę tartą, drobno pokrojoną cebulę, sól i pieprz do smaku oraz stopione masło.

  2. Masę dokładnie wymieszać, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń