Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna potrawa na sobotni obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 793
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 793
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Wykonanie: Kalafior ugotować w osolonej wodzie, posiekać dodać bułkę tartą, drobno pokrojoną cebulę, sól i pieprz do smaku oraz stopione masło.
Masę dokładnie wymieszać, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor.