Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i pożywne kotlety na obiad.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 45
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 31
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 45
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 31
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku i dobrze odcisnąć. Rybę, boczek, odciśniętą bułkę zmielić przez maszynkę, wbić jajko, przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać, formować na dłoni kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym smalcu z obu stron.