Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Składniki
Do mięsa dodać jaja, przyprawy, zgniecione ząbki czosnku. Bułki namoczyć w mleku, lekko odcisnąć i dodać do mięsa. Wymieszac i odstawić na 15 minut. Kotleciki obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Podczas formowania dobrze jest moczyć wewnętrzną część dłoni we wodzie. Kotlety nie przywierają do rąk. Smacznego.