Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Składniki
Cebulę posiekać i podsmażyć. Do miski wrzucić mięso dodać podsmażoną cebulę, starty czosnek, posiekaną pietruszkę, jajka, bułkę tartą, musztardę, doprawić solą, pieprzem oraz mielona papryką słodką i ostrą. Wszystko razem wymieszać.
Z powstałej masy uformować kotlety, obtoczyć je w mące i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Smacznego