Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki , prosty i smaczny obiad , jakim są kotlety mielone . Myślę że jest to obiad tradycyjny w każdym polskim domu. Polecam
miska, patelnia, nóż, talerz, łyżka,
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4151
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34254
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1853
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113675
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4151
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34254
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1853
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113675
Składniki
Do mięsa mielonego dodaję jajka, odciśniętą kajzerkę, obraną drobno pokrojoną cebulę , drobno posiekany czosnek, przyprawy oraz 1 - 2 łyżki bułki tartej (gdyby mielone było zbyt luźne) całość dokładnie mieszam do połączenia składników. Formuję kotlety , obtaczam w bułce tartej i smażę na gorącym oleju na rumiano z każdej strony. ( U mnie lubią kotleciki mocniej przyrumienione ). Podałam z ziemniaczkami i surówką z młodej kapusty. Smacznego
Kotlety podczas smażenia.