Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone z piersi kurczaka to świetne kotleciki dla każdego!
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11416
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 185
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11416
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 185
Składniki
Mięso drobiowe zmielić razem z cebulką usmażoną na maśle. Następnie dodać roztrzepane jaja i przyprawy, wymieszać.
Do masy dodać bułkę tartą, wymieszać. Formować kotleciki (ciasto jest dość luźne) i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron.
Można podawać z młodymi ziemniaczkami i mizerią. Smacznego!