Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad, jesteś miłośnikiem dań chińskich. Oto przepis dla Ciebie. Mięsne kotlety z warzywami oraz makaronem, wszystkie składniki w jednej misce. Daj się skusić.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15839
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4797
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 535
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15839
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4797
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 535
Składniki
1. Grzyby Mun zalewam gorącą wodą na 30 minut, makaron chiński również zalewam gorącą wodą na 10 minut. 2. Do miski przekładam mielone mięso, Marchewki, cebulę obieram, warzywa ścieram na tarce o dużych oczkach, Kapustę drobno szatkuję. Warzywa łączę z mięsem.
3. Makaron, grzyby odlewam z wody i bardzo drobno kroję, przekładam do miski z mięsem. Następnie wbijam jajka, wsypuję sól oraz paprykę ostrą i dokładnie wyrabiam.
4. Z masy robię okrągłe kotlety, smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony. 5. Kotlety gotowe, podaję z ulubioną surówką i ryżem.
6. Smacznego.