Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z mięsa mielonego, wieprzowego przygotowane w foremkach do muffinek z warzywno serowym farszem.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3507
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 236
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3507
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 236
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros, wsypujemy bułkę tartą i dokładnie mieszamy wszystkie składniki. 2. Robimy małe kulki, rozpłaszczamy i układamy w formie do muffinek, w środku robimy otwór najlepiej kieliszkiem.
3. Mozzarellę kroimy na 12 cienkich plasterków i umieszczamy w każdym otworze mięsa.
4. Papryki oraz ogórki kroimy w drobną kostkę i układamy na serze.
5. Wierzch muffinek posypujemy startym na tarce o dużych oczach żółtym serem. 6. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 °C.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.