Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczne kotlety na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić, dodać masło, pokrojony w kostkę boczek, mleko, zmiażdżony czosnek i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać składniki.
Formować kotlety i panierować w bułce tarte
Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.