Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczne kotlety na obiad.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22032
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 65
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 357
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 83
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22032
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 65
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 357
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 83
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić, dodać masło, pokrojony w kostkę boczek, mleko, zmiażdżony czosnek i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać składniki.
Formować kotlety i panierować w bułce tarte
Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.