Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kolejny przepis na pyszne , soczyste kotlety mielone. Polecam
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19881
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 489
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 506
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6916
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243130
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19881
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 489
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 506
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6916
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243130
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Mięso zmielić do miski, dodać jajko, odciśniętą bułkę kajzerkę, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy i musztardę. Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników. Z przygotowanej masy formować kotlety , panierować w bułce tartej. Na patelni rozgrzać masło klarowne i podsmażyć kotlety do zrumienienia z każdej strony. Następnie kotlety ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. ( góra - dół ) i dopiekać kotlety do całkowitego zrumienienia. Smacznego
Kotlety po usmażeniu gotowe do podania.