Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieraz zostaje trochę farszu po gołąbkach ,wtedy można pokusić się zrobienie na obiad tego typu kotletów mielonych. Jeśli ktoś lubi ,może również przygotować je od podstaw. Wyszły bardzo pyszne i soczyste. Świetnie nadają się też do zamrożenia i w sytuacji kryzysowej ,zawijamy kotlety pojedynczo w folię aluminiową i pieczemy przez 30 min w temperaturze 200°C.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 669
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1431
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458651
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1715
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 669
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1431
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458651
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1715
Składniki
Ryż gotujemy al dente ,bez soli. Dodajemy do ostudzonego ryżu zmielone mięso. Cebulę kroimy w kostkę ,szklimy na rozgrzanym smalcu. Dodajemy do całości. Mieszamy razem z posiekanym koperkiem i jajkiem do smaku doprawiamy solą i pieprzem.Formujemy kotlety ,obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rumiano z obu stron.