Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki drobiowe z mięsa mielonego z pyszną w środku niespodzianką. Twoja rodzina będzie zachwycona tak przygotowanym obiadem. Kotleciki idealne na święta lub różne uroczystości.
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 465
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 235
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 465
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 235
Przepis dnia
Składniki
1. Mięso oczyszczam z błonek, kroję bardzo drobno. Do mięsa wbijam jajka, wsypuję 3 łyżki bułki tartej, sól, paprykę ostrą. Mięso dokładnie wyrabiam
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym maśle. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Z mięsa robię okrągłe kotlety w środku każdego kotleta umieszczam po łyżce usmażonych grzybów. 4. Kotlety panieruję w bułce tartej wymieszanej razem z sezamem. 5. Następnie smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Kotlety gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką. 7. Smacznego.