Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczne mielone sycący obiad.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć i zmielić razem z boczkiem, następnie połączyć z mięsem i jajem. Dodać usmażoną na margarynie cebulę, doprawić solą i pieprzem i dokładnie wyrobić (gdyby masa była za rzadka możemy dosypać bułki tartej). Formować kotlety, panierować w bułce tartej i smażyć na oleju z obydwu stron.