Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i łatwe w przygotowaniu kotlety mielone z dodatkiem startego żółtego sera. Tak przygotowane kotlety są pyszne i na jednym się nie skończy. Polecam
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1450
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 506
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1450
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 506
Składniki
Cebulę po obieraniu kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju. Mięso mielone przekładamy do miski dodajemy podsmażoną cebulkę, namoczoną lecz dobrze odciśniętą kajzerkę, dodajemy przyprawy, jajko oraz starty żółty ser. Całość mieszamy do połączenia wszystkich składników. Formujemy kotlety, które panierujemy w bułce tartej i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. Smacznego
Kotlety gotowe do podania.