Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5729
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9536
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 261
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5729
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9536
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 261
Składniki
Płatki migdałów rozgniotłem, natkę pietruszki umyłem, osuszyłem, posiekałem. Mięso z gęsi zmieliłem, wymieszałem z połową bułki tartej, migdałami, natką pietruszki, jajkiem i przyprawami. Uformowałem kotlety, obtoczyłem w reszcie bułki tartej, smażyłem na rozgrzanym oleju do zrumienienia.