Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Autorski przepis mojej mamy, kotlety są przepyszne.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1319
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 730
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4556
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1319
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 730
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4556
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć, ugotować z dodatkiem soli (lecz nie rozgotować). Ziemniaki zmielić razem z kiełbasą, wbić jajko i wymieszać z przyprawami do smaku. Dodać groch, posiekaną natkę pietruszki, bułkę tartą i ponownie wymieszać. Formować małe kotlety, obtaczać w bułce tartej wymieszanej z mąką. Smażyć na rozgrzanym smalcu z obu stron na złoto. Podawać z ketchupem lub kiszoną kapustą.