Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Autorski przepis mojej mamy, kotlety są przepyszne.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5761
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 329
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 553
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 742
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1170
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5761
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 329
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 553
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 742
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1170
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć, ugotować z dodatkiem soli (lecz nie rozgotować). Ziemniaki zmielić razem z kiełbasą, wbić jajko i wymieszać z przyprawami do smaku. Dodać groch, posiekaną natkę pietruszki, bułkę tartą i ponownie wymieszać. Formować małe kotlety, obtaczać w bułce tartej wymieszanej z mąką. Smażyć na rozgrzanym smalcu z obu stron na złoto. Podawać z ketchupem lub kiszoną kapustą.