Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z mięsa indyka są soczyste, miękkie, delikatne i bardzo smaczne. Pasują wspaniale na imprezy do obiadu odświętnego jak również codziennego.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 903
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 903
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Składniki
Cebulę obieramy i rozdrobniamy w drobną kosteczkę. Mielone mięso z indyka wkładamy do odpowiedniej wielkości miski, dodajemy pokrojoną drobno cebulę, jajko, papryki w proszku, sól, pieprz, 2-3 łyżki gazowanej wody mineralnej i dobrze wyrabiamy. Formujemy kotlety, i smażymy partiami na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podajemy gorące z dodatkami, które lubimy.