Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z mięsa indyka są soczyste, miękkie, delikatne i bardzo smaczne. Pasują wspaniale na imprezy do obiadu odświętnego jak również codziennego.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 204
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9453
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 998
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 204
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9453
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 998
Składniki
Cebulę obieramy i rozdrobniamy w drobną kosteczkę. Mielone mięso z indyka wkładamy do odpowiedniej wielkości miski, dodajemy pokrojoną drobno cebulę, jajko, papryki w proszku, sól, pieprz, 2-3 łyżki gazowanej wody mineralnej i dobrze wyrabiamy. Formujemy kotlety, i smażymy partiami na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podajemy gorące z dodatkami, które lubimy.