Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy ktoś chętny jest na degustację pysznych, soczystych kotlecików drobiowych? Kasia z Kulinarne Inspiracje Futki wyszła naprzeciw moim oczekiwaniom i "zapodała" ten oto przepis na keto kotleciki. Są bardzo delikatne, a ich kokosowy aromat unosi się nad talerzem. W żadnym wypadku, pozorom wbrew, nie jest dominujący. Koniecznie wypróbujcie.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 360
Składniki
Cebulę siekamy i szklimy na oleju (4 łyżki rzepakowego). Do mięsa dodajemy podsmażoną cebulę, śmietankę, ser, mąkę, jajko i przyprawy. Masę wyrabiamy i formujemy kotlety, które obtaczamy w mące kokosowej (dodatkowo kilka łyżek). Smażymy na rozgrzanym oleju, do lekkiego zrumienienia.