Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 819
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1399
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25041
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 819
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1399
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25041
Składniki
Kajzerkę namoczyć w mleku ,odcisnąć. Paprykę oczyścić i pokroić w bardzo drobną kostkę. Mięso ,bułkę i jajko połączyć ,dodać posiekaną natkę pietruszki ,kolendrę ,kminek ,paprykę ,musztardę ,przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić. Jeśli masa będzie zbyt rzadka ,można dodać bułkę tartą. Formować kotlety ,obtoczyć w bułce tartej. Smażyć z obu strona na rumiano.