Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety mielone z papryką czerwona i kilkoma dodatkami. Potrawa prosta, nieskomplikowana w przygotowaniu i smaczna, nadająca się do obiadu jak i do chleba, albo jako samodzielna przekąska. Polecam
miska, patelnia, nóż, naczynie do namoczenia kajzerki, widelec,
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7825
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 55
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33733
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 209
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7825
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 55
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33733
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 209
Składniki
Mięso mielone przełożyć do miski, dodać namoczoną w mleku lecz odciśniętą kajzerkę, jajko przyprawy oraz oczyszczoną z gniazd nasiennych pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną i drobno pokrojoną cebulę. Na koniec dodać posiekana cebulkę zieloną. Całość wymieszać do połączenia składników. Nabierać masę formować kotlety. Panierować w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Smacznego
Przygotowanie masy na kotlety.
Smażenie kotletów.
Gotowe kotlety do podania.