Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety mielone z papryką czerwona i kilkoma dodatkami. Potrawa prosta, nieskomplikowana w przygotowaniu i smaczna, nadająca się do obiadu jak i do chleba, albo jako samodzielna przekąska. Polecam
miska, patelnia, nóż, naczynie do namoczenia kajzerki, widelec,
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16219
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4976
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16219
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4976
Składniki
Mięso mielone przełożyć do miski, dodać namoczoną w mleku lecz odciśniętą kajzerkę, jajko przyprawy oraz oczyszczoną z gniazd nasiennych pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną i drobno pokrojoną cebulę. Na koniec dodać posiekana cebulkę zieloną. Całość wymieszać do połączenia składników. Nabierać masę formować kotlety. Panierować w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Smacznego
Przygotowanie masy na kotlety.
Smażenie kotletów.
Gotowe kotlety do podania.