Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe kotleciki z pieczarkami, które zrobimy w 30 minut.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 79
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2638
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 795
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14178
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 79
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2638
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 795
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14178
Składniki
1. Mięso bardzo drobno kroimy, przekładamy do miski, doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros, wbijamy jajko, dodajemy żółty ser straty na tarce o dużych oczach. Następnie wsypujemy mąkę i mieszamy dokładnie wszystkie składniki
2. Cebulę obieramy drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Z mięsa robimy okrągłe kotlety, w środku otwór, w którym umieszczamy po łyżce pieczarkowego farszu.
4. Każdy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
5. Kotlety gotowe. 6. Smacznego.