Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe kotleciki z pieczarkami, które zrobimy w 30 minut.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2235
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1337
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 499
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3500
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1138
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2235
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1337
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 499
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3500
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1138
Składniki
1. Mięso bardzo drobno kroimy, przekładamy do miski, doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros, wbijamy jajko, dodajemy żółty ser straty na tarce o dużych oczach. Następnie wsypujemy mąkę i mieszamy dokładnie wszystkie składniki
2. Cebulę obieramy drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Z mięsa robimy okrągłe kotlety, w środku otwór, w którym umieszczamy po łyżce pieczarkowego farszu.
4. Każdy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
5. Kotlety gotowe. 6. Smacznego.