Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe kotleciki z pieczarkami, które zrobimy w 30 minut.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18299
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1201
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5732
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8793
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18299
Składniki
1. Mięso bardzo drobno kroimy, przekładamy do miski, doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros, wbijamy jajko, dodajemy żółty ser straty na tarce o dużych oczach. Następnie wsypujemy mąkę i mieszamy dokładnie wszystkie składniki
2. Cebulę obieramy drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Z mięsa robimy okrągłe kotlety, w środku otwór, w którym umieszczamy po łyżce pieczarkowego farszu.
4. Każdy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
5. Kotlety gotowe. 6. Smacznego.