Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety mielone z ryżem i pieczarkami

Kotlety mielone z ryżem i pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 182 Ocena: 9342

Dodano:

Odsłon: 1590

Kotlety mielone z ryżem i pieczarkami
Reklama
Reklama
Kotlety mielone z ryżem i pieczarkami

Przygotowanie

  1. - W rondelku roztapiamy masło. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażamy.

    - Dodajemy pieczarki starte na tarce na drugich oczkach i smażymy do momentu odparowania wody.

    - po odparowaniu dodajmy sól i pieprz.

    - Do miski dodajemy mięso mielone, ugotowany ryż oraz podsmażone pieczarki. Mieszamy.

    - Dodajmy jajko, musztardę, kaszę mannę oraz przyprawy sól, pieprz,
    majeranek, natka pietruszki.

    - Mieszamy i formujemy kotlety.

    - Obtaczamy w bułce tartej i smażymy .

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 27 lutego 2018 Bardzo fajne kotleciki, a te, to ja zawsze ;)
Pyszne danie :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń