Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z ryżem i pieczarkami
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1189
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5714
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8789
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18266
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1189
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5714
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8789
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18266
Składniki
- W rondelku roztapiamy masło. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażamy. - Dodajemy pieczarki starte na tarce na drugich oczkach i smażymy do momentu odparowania wody. - po odparowaniu dodajmy sól i pieprz. - Do miski dodajemy mięso mielone, ugotowany ryż oraz podsmażone pieczarki. Mieszamy. - Dodajmy jajko, musztardę, kaszę mannę oraz przyprawy sól, pieprz, majeranek, natka pietruszki. - Mieszamy i formujemy kotlety. - Obtaczamy w bułce tartej i smażymy .