Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z resztek
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 326
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4901
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45135
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 705
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 326
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4901
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45135
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 705
Składniki
Ugotowane mięso wołowe mielimy wraz z marchewką. Cebulę drobno siekamy i przysmażamy na 2 łyżkach oleju, aż się zeszkli. Do mięsa dodajemy 2 jajka, 3 łyżki tartej bułki, cebulę, posiekany koperek i pieprz. Delikatnie dosalamy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i z masy formujemy okrągłe kotleciki, które obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron, aż ładnie się zarumienią. Podajemy do ziemniaków i ulubionej surówki.