Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z resztek
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3035
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 633
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3035
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 633
Składniki
Ugotowane mięso wołowe mielimy wraz z marchewką. Cebulę drobno siekamy i przysmażamy na 2 łyżkach oleju, aż się zeszkli. Do mięsa dodajemy 2 jajka, 3 łyżki tartej bułki, cebulę, posiekany koperek i pieprz. Delikatnie dosalamy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i z masy formujemy okrągłe kotleciki, które obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron, aż ładnie się zarumienią. Podajemy do ziemniaków i ulubionej surówki.