Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy kotlet jaki jadłam.. Trochę pracochłonne danie, ale warto zrobić aby zachwycał rodzinne taki obiadek..
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 911
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6056
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9891
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 911
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6056
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9891
Składniki
Kajzerke namaczamy wodzie i odciskamy. Mięso mielone, jajko, przyprawy i kajzerke mieszamy ręka. Z mięsnej masy formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Kotlety układamy w naczyniu żaroodpornym i każdy przykrywamy plastrem boczku. Tylke jajek ile wyszło nam kotletów smażymy jajek na miękko. Jajka wycinamy szklanką na wielkość kotletów i układamy na boczku. Następnie przykrywamy plasterkami sera żółtego. Kotlety wstawiamy do piekarnika nagrzanego 200st.i zapiekamy do rozpuszczenia sera. KOTLETY ZAGŁOBA SĄ PYSZNE PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI LUB FRYTKAMI I ULUBIONĄ SURÓWKĄ SMACZNEGO