Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy kotlet jaki jadłam.. Trochę pracochłonne danie, ale warto zrobić aby zachwycał rodzinne taki obiadek..
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1707
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1707
Składniki
Kajzerke namaczamy wodzie i odciskamy. Mięso mielone, jajko, przyprawy i kajzerke mieszamy ręka. Z mięsnej masy formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Kotlety układamy w naczyniu żaroodpornym i każdy przykrywamy plastrem boczku. Tylke jajek ile wyszło nam kotletów smażymy jajek na miękko. Jajka wycinamy szklanką na wielkość kotletów i układamy na boczku. Następnie przykrywamy plasterkami sera żółtego. Kotlety wstawiamy do piekarnika nagrzanego 200st.i zapiekamy do rozpuszczenia sera. KOTLETY ZAGŁOBA SĄ PYSZNE PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI LUB FRYTKAMI I ULUBIONĄ SURÓWKĄ SMACZNEGO