Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście już może mielone ze sznycla z piersi kurczaka ? jeśli nie to zapraszam po przepis który znajduje się już na blogu
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25080
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 194
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 409
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 583
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25080
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 194
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 409
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 583
Składniki
Do zmielonych sznycli z fileta piersi kurczaka dodać wszystkie składniki, czosnek w ząbkach zetrzeć na tarce jarzynowej drobnej i wszystko wymieszać do połączenia się ze sobą składników, odstawić na pięć minut
Na rozgrzany olej układać przygotowane obtoczone w bułce kotlety, gdy jedna strona zacznie się już ładnie podsmażać wtedy wierzch jeszcze nie usmażonego kotleta przyciskać widelcem aby go spłaszczyć a następnie odwrócić na drugą stronę i smażyć na złoty kolor
Gotowe kotlety podałam z młodymi ziemniakami i ogórkiem małosolnym do popicia zimna maślanka