Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety bardzo smaczne i delikatne i szybkie.
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 698
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8233
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 465
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 9564
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 8116
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 698
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8233
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 465
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 9564
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 8116
Składniki
Usmaż na złoto na maśle pokrojoną w kostkę cebulę.Dodaj do niej liście szpinaku i duś 2-3min. W misce wymieszaj mięso,odsączoną bułkę,jajko,przyprawy i przestudzoną cebulę ze szpinakiem. W środek każdego kotleta włóż plasterek sera.Obtocz w bułce tartej i smaż na klarowanym maśle. Kotlety smakują wyśmienicie z ziemniakami z wody i mizerią. Smacznego ;)