Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z młodymi ziemniakami posypanymi koprem i marynowanymi ogórkami.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10065
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 858
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 209
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10065
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 858
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 209
Składniki
Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, startą cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, tartą bułkę, sól i pieprz, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Z farszu mięsnego formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu do ich ładnego zarumienienia i miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z młodymi ziemniakami posypanymi koprem i marynowanymi ogóreczkami. Smacznego !!!