Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z młodymi ziemniakami posypanymi koprem i marynowanymi ogórkami.
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29047
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29047
Składniki
Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, startą cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, tartą bułkę, sól i pieprz, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Z farszu mięsnego formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu do ich ładnego zarumienienia i miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z młodymi ziemniakami posypanymi koprem i marynowanymi ogóreczkami. Smacznego !!!