Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie delikatne i aromatyczne, idealne na obiad, zachwycą każdego. Pieczone, zdrowsze i apetyczne.
naczynie żaroodporne, miseczka
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 206
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2548
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 206
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 226
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 206
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2548
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 206
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 226
Składniki
Mięso doprawić solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Cukinię , paprykę umyć. Pieczarki obrać. Warzywa utrzeć na tarce o grubszych otworach, dodać do mięsa. Ser również utrzeć i dodać. Wbić jajko. Żurawinę przepłukać , pokroić na drobno.
Doprawić ziołami prowansalskimi, dokładnie wymieszać, uformować kotlety, obtoczyć w tartej bułce, ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 35 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.