Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie delikatne i aromatyczne, idealne na obiad, zachwycą każdego. Pieczone, zdrowsze i apetyczne.
naczynie żaroodporne, miseczka
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19330
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1724
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232187
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19330
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1724
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232187
Składniki
Mięso doprawić solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Cukinię , paprykę umyć. Pieczarki obrać. Warzywa utrzeć na tarce o grubszych otworach, dodać do mięsa. Ser również utrzeć i dodać. Wbić jajko. Żurawinę przepłukać , pokroić na drobno.
Doprawić ziołami prowansalskimi, dokładnie wymieszać, uformować kotlety, obtoczyć w tartej bułce, ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 35 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.