Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na pożywny obiad dla całej rodziny. Tylko mięso i fasolka! Po prostu upiecz całą potrawę w piekarniku!
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2362
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 190
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 181
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2362
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 190
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 181
Składniki
Mrożoną fasolkę polewamy olejem i doprawiamy płaską łyżeczką soli i pieprzu.
Do mięsa mielonego dodajemy twaróg, otręby, prażoną cebulkę i sprasowany czosnek. Mięso doprawiamy płaską łyżeczką soli, płaską łyżeczką pieprzu, łyżeczką słodkiej papryki i łyżką majeranku. Masę dokładnie wyrabiamy do momentu połączenia się składników.
Na dno blachy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy fasolkę.
Wilgotnymi dłońmi formujemy z masy mięsnej kotleciki i układamy je na fasolce. Potrawę pieczemy przez 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!