Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na pożywny obiad dla całej rodziny. Tylko mięso i fasolka! Po prostu upiecz całą potrawę w piekarniku!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1115
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13119
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1115
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13119
Składniki
Mrożoną fasolkę polewamy olejem i doprawiamy płaską łyżeczką soli i pieprzu.
Do mięsa mielonego dodajemy twaróg, otręby, prażoną cebulkę i sprasowany czosnek. Mięso doprawiamy płaską łyżeczką soli, płaską łyżeczką pieprzu, łyżeczką słodkiej papryki i łyżką majeranku. Masę dokładnie wyrabiamy do momentu połączenia się składników.
Na dno blachy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy fasolkę.
Wilgotnymi dłońmi formujemy z masy mięsnej kotleciki i układamy je na fasolce. Potrawę pieczemy przez 35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!