Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siedząc w domu mamy trochę więcej czasu. Możemy wymyślać różne kombinacje, propozycja moja to kotlety schabowe pod pyszną, puszystą kołderką.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34973
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18207
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34973
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18207
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, delikatnie rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. Następnie panierujemy w roztrzepanym jajku, bułce tartej i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. 2. Po usmażeniu układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
3. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy pokrojone drobno ugotowane na twardo jajka, pokrojoną w drobną kostkę paprykę czerwoną i posiekany szczypiorek. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą i wszystkie składniki łączymy z majonezem.
5. Następnie układamy farsz warzywno jajeczny na kotletach i zapiekamy w 180 °C do chwili rozpuszczenia się sera.
6. Gotowe, smacznego.