Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierwszy raz robiłam ale nie ostatni :)
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27311
Polecam, pychota.
Odsłon: 229
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 46
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27311
Polecam, pychota.
Odsłon: 229
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 46
Składniki
Jeżeli mamy mrożone filety to rozmrozić. Rybę drobno posiekać. Bułkę namoczyć i odcisnąć dodać do ryby. Rybę z bułka wymieszać dodać jajka, przyprawy, koper, dokładnie wyrobić. Formować kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.