Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierwszy raz robiłam ale nie ostatni :)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15175
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15175
Składniki
Jeżeli mamy mrożone filety to rozmrozić. Rybę drobno posiekać. Bułkę namoczyć i odcisnąć dodać do ryby. Rybę z bułka wymieszać dodać jajka, przyprawy, koper, dokładnie wyrobić. Formować kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.