Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierwszy raz robiłam ale nie ostatni :)
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Składniki
Jeżeli mamy mrożone filety to rozmrozić. Rybę drobno posiekać. Bułkę namoczyć i odcisnąć dodać do ryby. Rybę z bułka wymieszać dodać jajka, przyprawy, koper, dokładnie wyrobić. Formować kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.