Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z mrożonych filetów, dobrze doprawione.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6105
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 154
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6105
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 154
Składniki
Sekretem mielonych z ryby jest dobre przyprawienie. Rybę zmalaksowałam blenderem razem z ziemniakami. Dodałam jajo, i bułkę w podobnej ilości co wielkość jaja. Jeszcze koperek, przeciśnięty czosnek, sól i pieprz. Zwilżonymi dłońmi uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce.
Usmażyłam je na rumiano. Smacznego :)