Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z mrożonych filetów, dobrze doprawione.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1212
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 327
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1212
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 327
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Sekretem mielonych z ryby jest dobre przyprawienie. Rybę zmalaksowałam blenderem razem z ziemniakami. Dodałam jajo, i bułkę w podobnej ilości co wielkość jaja. Jeszcze koperek, przeciśnięty czosnek, sól i pieprz. Zwilżonymi dłońmi uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce.
Usmażyłam je na rumiano. Smacznego :)