Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z mrożonych filetów, dobrze doprawione.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 453
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1133
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5836
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1142
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1215
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 453
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1133
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5836
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1142
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1215
Składniki
Sekretem mielonych z ryby jest dobre przyprawienie. Rybę zmalaksowałam blenderem razem z ziemniakami. Dodałam jajo, i bułkę w podobnej ilości co wielkość jaja. Jeszcze koperek, przeciśnięty czosnek, sól i pieprz. Zwilżonymi dłońmi uformowałam kotlety i obtoczyłam je w tartej bułce.
Usmażyłam je na rumiano. Smacznego :)