Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na piątkowy obiad. Są niezwykle proste i szybkie do zrobienia. Świetnie smakują serwowane w towarzystwie ziemniaków i surówki.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19998
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 604
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244650
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19998
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 604
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244650
Składniki
Rybę gotujemy na parze przez kilka minut. Ugotowaną rybę pozostawiamy do ostygnięcia.
Z dorsza pozbywamy się ości, rozdrabniamy filety widelcem. Dodajemy jedno całe jajko, 4 łyżki bułki tartej, sól pieprz oraz posiekaną drobno natkę pietruszki i koperek. Wszystko razem mieszamy. Z gotowej masy formujemy dłońmi okrągłe kotleciki.
Kotleciki obtaczamy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy 3 łyżki oleju. Kotlety rybne smażymy na wolnym ogniu po równo z każdej strony - do zarumienienia. Podajemy na ciepło z ziemniakami i surówką.