Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
Filety rybne zmielić wraz z cebulą. Dodać zamoczoną wcześniej bułkę tartą i jajko. Następnie przyprawiamy solą,pieprzem i dobrze wymieszać.
Formujemy płaskie kotleciki i smażymy na złoty kolor.
Dodatki: ziemniaczki i surówka z kiszonej kapusty.
Smacznego:)