Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na klasyczne kotlety schabowe panierowane w mące, jajku i bułce tartej, doprawione solą, mielonym czosnkiem oraz pieprzem.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5922
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1782
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 127
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5922
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1782
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 127
 
         
         
                Składniki
Kotlety schabowe rozbić tłuczkiem, oprószyć solą, pieprzem i mielonym czosnkiem.
Następnie kolejno obtoczyć kotlety w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej - usmażyć na rozgrzanym smalcu z obu stron na złoty kolor. Miłego gotowania!